Annons

Gull-Britt kandidat till Årets Affärsnätverkare

Hässleholm Tävlingen startades förra året för att sprida ljus över nätverkandet som en viktig del i företagens försäljning och marknadsföring.
Hässleholm • Publicerad 1 september 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Gull-Britt Jonasson - 209 års Affärsnätverkare? Arkivfoto: STEFAN SANDSTRÖM
Gull-Britt Jonasson - 209 års Affärsnätverkare? Arkivfoto: STEFAN SANDSTRÖM

Tävlingen startades förra året för att sprida ljus över nätverkandet som en viktig del i företagens försäljning och marknadsföring. Gull-Britts mottävlande är bland annat kändisar som Amelia Adamo och arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin. Motiveringen till Gull-Britt Jonasson lyder: Under Gull-Britts ledning har Finja Betong blivit utsett till årets Gasellföretag två år i rad. Gun-Britts affärssinne och nytänkande har resulterat i företagets starka tillväxt. Gull-Britt Jonasson har även tilldelats priset "Årets Företagare i Sverige". Gull-Britt är otroligt skicklig på att nätverka och har själv varit med och startat upp nätverket Bettan - brudar som kan betong. Nominerings- och röstningsfunktionen är öppen på www.affarsnatverkare.se fram tills den 9 september där kan vem som helst rösta på nominerade kandidater. Det är dock en jury som fattar det slutgiltiga beslutet om vem som vinner. Vinnaren utses på Råsunda Stadion i Stockholm den 15 oktober 2009.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons