Annons

Madonna sörjer sin döde bror

Nöje • 07 oktober 2024 08:48
Christopher Ciccone tillsammans med sin syster Madonna och regissören Alek Keshishian vid premiären för filmen "Truth or dare" 1991. Arkivbild.
Christopher Ciccone tillsammans med sin syster Madonna och regissören Alek Keshishian vid premiären för filmen "Truth or dare" 1991. Arkivbild.Foto: Julie Markes/AP/TT

I ett långt inlägg på Instagram sörjer Madonna sin döde bror, Christopher Ciccone som avled i fredags i sviterna av en cancersjukdom.

"Min bror stod precis vid min sida. Han var målare, poet och visionär. Jag beundrade honom. Han hade oklanderlig smak. Och en skarp tunga. Något som han ibland använde mot mig, men jag förlät honom alltid", skriver världsstjärnan.

Annons

I unga år stod de båda syskonen varandra mycket nära, Christopher Ciccone var bland annat bakgrundsdansare åt sin syster och konstnärlig ledare för hennes "Blonde ambition"-turné. Madonna har dock inte gjort någon hemlighet av att de senare blev så osams att de inte talade med varandra under lång tid.

"Vi talade inte med varandra ett tag men när min bror blev sjuk hittade vi tillbaka till varandra. Jag gjorde mitt bästa för att hålla honom vid liv så länge som möjligt. Han hade så ont mot slutet att vi än en gång höll varandra i händerna. Vi slöt ögonen och vi dansade. Tillsammans", skriver Madonna.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons