Annons

Målfest när Lönsboda krossade Tollarp IBK

Lönsboda hade inga problem med Tollarp IBK i division 4 Skåne norra herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 16-1 (9-1, 3-0, 4-0).
06 oktober 2024 19:26 • 06 oktober 2024 20:56

Tollarp IBK - Lönsboda IBK 1 - 16 (1 - 9, 0 - 3, 0 - 4)

Tollarps Sporthall

Tollarp IBK: Christian Bjäreborn x 1

Lönsboda IBK: Fabian Olofsson x 6, Casper Jönsson x 3, Julius Lövgren x 2, Timmy Rickardsson x 2, Olle Cederqvist, Gustav Johansson, Wille Johansson Wiking

– Vi mötte ett väldigt duktigt och spelskickligt Lönsboda som drog upp ett högt tempo och avgjorde matchen tidigt. Vi växte oss in i matchen och tyckte vi gjorde en helt okej andra och tredje period, där vi aldrig gav upp, kommenterade Tollarp IBK:s tränare Laszlo Cako.

Lönsbodas tränare Fabian Olofsson om matchen:

– En storseger som lika väl kunde blivit dubbelt så stor. Vi börjar bra men det kommer av sig efter att vi tyvärr får en skada på en i laget. Därefter får vi spela mot 5 utespelare som står framför egna målvakten och täcker skott för att hålla ned siffrorna! Lite bättre effektivitet hade ju varit att önska men det spar vi till framtida matcher.

Fabian Olofsson var den stora snackisen, som stod för hela sex mål för Lönsboda.

Lönsboda har startat med två raka segrar, efter 12-6 mot Bromölla i premiären.

Tollarp IBK tar sig an IBK Osby i nästa match borta onsdag 9 oktober 19.30. Lönsboda möter Emmaljunga hemma torsdag 10 oktober 20.00.

Automatisk text – sport
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.
Annons
Annons
Annons
Annons